Winkelwagen

Mini Cart

Scheenbeschermers

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. ANKLE GUARD
  Vanaf € 12,00
 2. X SG LGE
  Vanaf € 25,00
 3. PREDATOR SG LGE
  Vanaf € 25,00
 4. X SG MTC J
  Vanaf € 15,00
 5. X SG LGE
  Vanaf € 25,00
 6. X SG MTC
  Vanaf € 20,00
 7. X SG LGE
  Vanaf € 25,00
 8. MERCURIAL LITE GUARD
  Vanaf € 25,00
 9. MERCURIAL FLYLITE SUPERLOCK
  Vanaf € 55,00
 10. MERCURIAL LITE SUPERLOCK
  Vanaf € 35,00

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Scheenbeschermers

Scheenbeschermers zijn ook essentieel bij de voetbalsport. Heel belangrijk bij het kiezen is de maat. Verzeker jezelf ervan dat je scheenbeschermer goed past alvorens je hem gebruikt voor het voetballen. Het kan je voetbalcarrière redden!

Scheenbeschermers van de gekende merken

Bij JM Sport vind je scheenbeschermers van alle grote merken. Je kan kiezen uit de collectie van Adidas, Nike, G-form, Puma, Jako, Sak morph en Uhlsport. We bieden scheenbeschermers aan voor volwassenen en kinderen en in verschillende maten. De maat is belangrijk, want een scheenbeschermer moet goed zitten. De juiste scheenberschermers kiezen Als je de scheenbeschermer aandoet, mag hij niet te los zitten. De scheenbeschermer moet tijdens de wedstrijd/training op zijn juiste plaats blijven. Hou ook altijd een beetje plaats tussen de bovenkant van de scheenbeschermer en het onderste gedeelte van de knieschijf. Deze mogen elkaar niet raken! Anders riskeer je wondjes tijdens het spelen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste scheenbeschermers? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder!