Winkelwagen

Mini Cart

Levering

Levering & Retour

Wanneer komt mijn pakket aan?

In België

Als u uw bestelling plaatst voor 15.00u wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Normaal wordt uw pakket dan de volgende werkdag geleverd. Enkel bij bestellingen op maandag na 15.00u of dinsdag wordt uw pakket pas woensdag opgestuurd.

In het buitenland

Als u uw bestelling plaatst voor 15.00u wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Pakketten doen er gemiddeld 1 - 4 dagen over om op bestemming te geraken. Afhankelijk van het gekozen land. Wij verzenden enkel naar landen binnen de Europese Unie.

Vragen hierover?

Stuur onze gerust een mailtje op info@jmsport.be of via onze livechat.

Afhalen in de winkel

Wij hebben nog altijd een fysieke winkel in Boortmeerbeek. Dit heeft enorme voordelen voor u als klant. U kan altijd ook naar de winkel komen om te passen en of de materialen te voelen. In onze winkel kan u ook altijd raad vragen aan onze specialisten. Afhalen in de winkel kan ook voor webshopbestellingen en is dan ook volledig gratis. Zo kan je ineens onze volledige collectie in onze winkel ook even bewonderen.

Onze coördinaten:

JM Sport Leuvensesteenweg 155a 3

191 Hever - Boortmeerbeek

Via google maps: XHM2+68 Hever

Gratis verzending

Vanaf 75,00 € verzenden wij uw bestelling gratis in België. Onder dat bedrag zal u slechts 5,99 € verzendkosten betalen naar gans België.

Voor Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg geldt een gratis verzending vanaf 200,00 €.

De prijs voor verzendingen naar het buitenland wordt aangepast per land/regio.

Opvolgen van uw bestelling

Bij het verzenden van uw bestelling wordt er een automatische track & trace code naar uw e-mailadres gestuurd. Hiermee kan u kijken waar ongeveer uw pakket zich bevindt in het leverproces. Al onze pakketten worden verstuurd met de vraag te handtekenen voor ontvangst. Hiermee hebben we toch een extra controle op wie uw pakket heeft ontvangen. Link naar de track & trace code niet gekregen? Geen probleem, stuur even een mailtje naar info@jmsport.be en wij zoeken het even voor u uit! 

Retourzendingen

Retourzendingen dienen altijd teruggestuurd te worden binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen. Dit kan zonder opgave van reden of enige boete. Kosten voor de terugzending zijn voor je eigen rekening. Gratis binnenbrengen in onze winkel kan natuurlijk ook altijd. Goederen mogen gepast worden, maar mogen geen gebruikssporen vertonen bij retourzending. Als het product gedragen werd en wij kunnen dit aantonen vervalt uw recht op retour. Ook dient het product in de originele verpakking met de kaartjes en dergelijke er nog aan te worden teruggestuurd. Goederen die gepersonaliseerd of speciaal voor u werden besteld worden ook niet meer geretourneerd. Dit wordt duidelijk aangegeven in de bestelfase. De terugbetaling van uw goederen gebeurt binnen de week na ontvangst van de goederen. Het zou wel kunnen dat wij nog even een mail sturen voor de bevestiging van uw IBAN nummer.

Retoursturen kan naar het volgende adres:

JM Sport T.A.V. Retourafdeling Leuvensesteenweg 155a

3191 Hever - Boortmeerbeek

Voor verdere vragen in verband met je retour of levering mag je ons altijd contacteren via info@jmsport.be.

Als u dit liever doet via het formulier van onze federale overheid kan u deze terugvinden via deze link.